Petrecerile din cluburile mureşene concurează cu Peninsula

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Există mureşeni care nu şi-au cumpărat bilete la cel mai mare festival de muzică din România, iar petrecerile organizate în cluburi reprezintă alternativa ideală la concertele de pe malul Mureşului.

La Gallery Summer Club din Aleea Carpaţi, cel mai nou club din oraşul nostru, diseară este noapte de party, începând cu ora 22.00. Organizatorii îi aşteaptă pe toţi cei care vor să se distreze într-un cadru plăcut cu hituri retro, rnb, sexyhouse, funky music şi multă muzică românească. Un bilet de intrare costă 20 de lei pentru domni, în timp ce doamnele şi domnişoarele se bucură de gratuitate la intrarea în club. Rezervări pot fi făcute la numărul 0726 684.444.

Retro în Jazz&Blues

Mureşenii se vor putea distra pe ritmurile muzicii anilor ’80-’90 în cadrul petrecerii retro organizate de clubul Jazz&Blues, situat pe strada Sinaia. Petrecerea va avea loc în ambele încăperi ale localului, începând cu ora 22.00, ceea ce înseamnă că peste 2.000 de localnici de toate vârstele vor avea loc în localul mureşean. Pentru a fi siguri că vor avea parte de o afluenţă mare de public, organizatorii au pregătit oferte speciale la băuturile alcoolice şi răcoritoare.Intrarea costă 5 lei pentru toată lumea, iar biletele de intrare vor putea fi achiziţionate numai la intrarea în club.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:

image
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite