Petrecere cu pălării nebune diseară în Avi-Cola

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mureşenii sunt aşteptaţi în această seară în clubul Avi-Cola cu cele mai ciudate şi totodată simpatice pălării sau şepci pe care le au în şifonier.

De la ora 23.00 şi până mâine dimineaţă, în clubul de pe strada Poştei se vor perinda sombrero-uri, pălării de cowboy, căşti de motor, caschete militare sau jobenuri, astfel că distracţia la petrecerea Crazy Hats va fi garantată.

Îi invităm pe toţi mureşenii să spargă gheaţa în această seară cu cea mai mai mare, cea mai amuzantă, cea mai colorată sau cea mai ciudată pălărie purtată vreodată”, precizează organizatorii de la Avi-Cola. Cea mai nebunatică pălărie va fi premiată cu 100 de lei, consumaţie la barul localului mureşean.

În plus, organizatorii au pregătit oferte speciale la băuturile alcoolice şi răcoritoare servite la bar (La 3 beri Heineken comandate se oferă una gratis, în timp ce cocktailul Avi costă azi numai 8 lei). Primele 50 de persoane prezente la eveniment vor primi un cocktail din partea casei. Fiind o petrecere din seris „International Student Nighht”, intrarea la Crazy Hats Party este gratuită pentru studenţi şi costă 5 lei pentru restul petrecăreţilor. Rezervări de mese pot fi făcute la numărul de telefon 0757 250.054.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite