Peste 500 de mureşeni vor pleca în deplasarea de la Deva

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După 18 ani, Târgu-Mureşul fotbalistic are posibilitatea de a ieşi din anonimatul ligilor inferioare, dacă FCM-ul nu va pierde în deplasarea de sâmbătă, de la Deva. Cu această ocazie, conducerea societăţii de transport SC Siletina SA le pune la dispoziţia suporterilor 10 autocare şi microbuze cu care aceştia să îşi susţină favoriţii.

La „excursie” sunt aşteptaţi peste 500 de mureşeni de toate vârstele, care cred în şansa echipei lor.

Până acum s-au înscris aproape 400 de persoane care vor pleca la Deva, iar numărul lor va creşte cu siguranţă. Cererea de locuri în autocare e mult mai mare decât oferta, de aceea vor pleca cei care iubesc cu adevărat FCM-ul.Întâlnirea de sâmbătă este foarte importantă pentru oraşul nostru şi cu siguranţă această deplasare va reprezenta un record pentru noi”, ne-a declarat Claudiu Moldovan, liderul galeriei FCM-ului.

În cazul în care doriţi să porniţi fiesta la Deva, alături de ceilalţi mureşeni prezenţi la meci, aveţi la dispoziţie pentru înscrieri numărul de telefon 0749 772.281. Plecarea autocarelor este programată sâmbătă dimineaţă la ora 7.00, de la sediul SC Siletina SA, situat pe strada Bega numărul 2.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite