Târgu-Mureş: Subofiţer audiat în "Procesul Permiselor"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Audierile în "Procesul permiselor" obţinute în mod fraudulos în Argeş a continuat astăzi la Curtea de Apel Târgu-Mureş. Martorii audiaţi în dosar au fost subofiţerul Cătălin Marian Sima din comuna Bascov şi tatăl acestuia.

Potrivit Agerpres, subofiţerul Cătălin Marian Sima declarase la DNA că unul dintre inculpaţii în dosar, Gheorghe Marius Mierlă, judecat pentru aderare la un grup infracţional organizat, i-a spus telefonic că ar dori să obţină primirea în spaţiul tatălui său, Marin Sima a două persoane.

La audierile de astăzi martorul a precizat că nu ştia că tatăl său ar fi acceptat să primească în spaţiul său locativ persoanele respective, cu scopul de a li se întocmi permise false, iar că declaraţia dată atunci la Direcţia Naţională Anticorupţie ar fi fost făcută la sugestia ofiţerilor DNA.

Marin Sima, tatăl subofiţerului, audiat şi el în dosar, a precizat că a acceptat să dea o declaraţie la Primăria Bascov cum că îi primeşte în spaţiu pe Miţă Alexandru Manuel şi Jian Nicolae, de la care nu a primit însă nimic. El a precizat că s-a prezentat la Primărie cu copiile cărţilor de identitate ale celor doi, ce i-ar fi fost puse la dispoziţie de Mierlă, care, la rândul lui, le obţinuse de la şeful de post, pe care nu l-a putut nominaliza.

Audierile vor continua mâine, când vor fi audiaţi ca martori o serie de angajaţi ai DGA Argeş.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite