Târgu-Mureş: Permis de scuter plătit cu 1.400 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Mureş: Permis de scuter plătit cu 1.400 de lei
Târgu-Mureş: Permis de scuter plătit cu 1.400 de lei

Un tânăr de 17 ani a plătit 1.400 de lei pentru a obţine un permis de conducere pentru scuter, deşi nu a susţinut examnenul la proba de traseu, iar la sală a primit un chestionar cu răspunsurile corecte bifate. Martorul a fost audiat în cadrul dosarului "permiselor din Argeş".

Astăzi la Curtea de Apel Târgu-Mureş a avut loc o nouă şedinţă de judecată în celebrul dosar al "permiselor din Argeş", fiind audiaţi doi martori, Ileana Ana Soare şi fiul său Codruţ Martinescu. Conform propriilor declaraţii, băiatului în vârstă de 17 ani şi-a obţinut permisul pentru conducerea unui scuter contra unei sume de 1.400 de lei.

Codruţ Martinescu a precizat că a dat aceşti bani vecinului său Florian Mircea Silveanu, care e trimis în judecată în dosar pentru aderare la un grup infracţional organizat, dare de mită şi complicitate la infracţiunea de luare de mită.

Tânărul a mai spus că nu a susţinut examenul la traseu, iar examenul la sală l-a dat după ce i s-a oferit un chestionar cu răspunsurile corecte bifate. Potrivit Agerpres, băiatul a precizat că Florian Mircea Silveanu i-ar fi spus că cei 1.400 de lei urmau să ajungă la o altă persoană, pe care martorul nu a ştiut însă să o numească.

Audierile în dosar vor continua în 19 octombrie.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite