Percheziții simultane ale Poliției mureșene într-un caz de evaziune fiscală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanții IPJ Mureș au confirmat faptul că în această dimineață au loc opt percheziții domiciliare simultane, în cadrul investigaţiilor efectuate într-un dosar de evaziune fiscală.

Până în acest moment au fost identificate şi ridicate în vederea cercetărilor peste 14.000 de ţigarete fără banderolă de marcaj fiscal, emisă de autorităţile române, precum şi sume de bani obţinute de cei opt suspecţi, ale căror case au fost percheziționațe, din activitatea infracţională.

Nu se cunosc momentan detalii referitoare la obiectul cazului de evaziune fiscală și nici informații despre identitatea suspecților în acest caz, însă polițiștii vor oferi toate detaliile necesare la finele acțiunii.

Acțiuni de genul acesteia nu sunt foarte des întreprinse de către polițiștii mureșeni, iar majoritatea lor se referă la comiterea infracțiunilor de trafic și distribuție de substanțe ilicite.

Vom reveni cu mai multe detalii în orele următoare. Rămâneți pe mures.adevarul.ro pentru informații referitoare la desfășurarea acțiunii Poliției mureșene!

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite