Târgu-Mureş: Nine Inch Nails şi Iris au electrizat publicul Peninsulei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Mureş: Nine Inch Nails şi Iris au electrizat publicul Peninsulei
Târgu-Mureş: Nine Inch Nails şi Iris au electrizat publicul Peninsulei

Cristi Minculescu a urcat pe scenă ca şi cum nu a lipsit nicio clipă. Nine Inch Nails a încheiat seara într-un mod magistral, vocea lui Trent Reznor acţionând hipnotic asupra publicului, ţinându-l nemişcat timp de o oră jumătate.

Penultima zi de festival a adus pe scena principală a Festivalului Coke Live Peninsula nume grele din muzica rock. Trupa Iris a făcut un show de zile mari, aseară, în concertul care a început la ora 19.30. Miile de fani Iris, veniţi din toată ţara, s-au convins că vocalistul trupei, Cristi Minculescu, şi-a revenit complet.


“Mă bucur să mă aflu aici şi, mai ales, mă bucur că aţi fost alături de mine”, a spus Minculescu înainte de concert.
A fost primul concert de anvergură după operaţia de transplant suferită de solistul Cristi Minculescu, în luna martie. Aşa cum a demonstrat deja într-o scurtă apariţie la Craiova, Cristi nu a terminat nici pe departe construcţia legendei care este Iris.

Formaţia şi-a început show-ul cu melodia „Pământul nu-l cuprind“, urmată de piese celebre care au emoţionat publicul cu versurile lor nemuritoare. Artistul a mulţumit peninsularilor pentru mesajele de susţinere şi pentru rugăciuni. I-a sfătuit să treacă peste tot ce a fost rău şi să fie atenţi la ce va urma, semn că trupa pregăteşte o surpriză.

Nine Inch Nails, un spectacol puternic

După Iris atenţia publicului a fost captată de rockerii de la Primal Scream care i-a antrenat pe cei mai tineri dintre penisulari cu ritmul lor alternativ. Nine Inch Nails a fost ultima trupă şi cea mai interesantă apariţie a festivalului de până acum. Trupa a urcat pe scena principală la ora 23.00 şi a avut un impact puternic asupra peninsularilor.

Trent Reznor a hipnotizat publicul şi l-a ţinut atent timp de o oră jumătate.  Forţa şi energia vocalistului, care a anunţat înainte de concert că are obiceiul să se agite şi să răstoarne obiecte, i-a făcut pe cei prezenţi să devină foarte atenţi la tot ce a urmat.

Peninsularii au fost copleşiţi şi intimidaţi de energia şi puterea vocalistului iar acesta le-a oferit un adevărat spectacol. Ei au stat aproape nemişcaţi în timp ce Reznor răsturna obiecte şi mişca suflete. La concertul de aseară publicul a fost mult mai numeros comparativ cu orice alt concert al ediţiei de anul acesta, respectiv peste 8000 de persoane. 


Prodigy va închide porţile Peninsulei

Astăzi peninsularii vor avea parte de un show incendiar oferit de britanicii de la The Prodigy, care vor urca pe scenă după concertele celor de la Viţa de Vie, Freestylers şi Tankcsapda. Tot astăzi vor concerta şi trupele Timpuri Noi, Haydamaky, Guerillas, Grimus dar şi DJ Emila Lassaria şi trupa Şuie Paparude.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite