Târgu-Mureş: „Peninsularii” au practicat sporturi inedite

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Mureş: „Peninsularii” au practicat sporturi inedite
Târgu-Mureş: „Peninsularii” au practicat sporturi inedite

Activităţile sportive au fost la ele acasă la CokeLive Peninsula. Sute de posesori de bilete la festival s-au întrecut la sporturi precum Fotbal de masă uman sau Karting.

Festivalul CokeLive Peninsula 2009 nu a înseamnat doar concerte de cea mai bună calitate pe 4 scene dotate cu o sonorizare de înaltă prestanţă. Organizatorii festivalului au pregătit o sumedenie de manifestări sportive care s-au bucurat de un interes foarte mare din partea posesorilor de bilete şi abonamente la cel mai mare eveniment muzical anual din Transilvania.


Înscrierile la toate activităţile sportive au fost făcute în cortul special amenajat în complexul Weekend în fiecare zi a festivalului, până la ora 14.00. Oferta a fost foarte atrăgătoare, aşadar chiar şi peninsularii care cochetau cu antrenamentul cu paharele de bere au putut găsi ceva pe placul lor între cele 30 de activităţi sportive disponibile.Unul dintre cele mai interesante sporturi peninsulare a fost cu siguranţă Bowling-ul uman, sport în care popica a fost înlocuită de tinerii care au preferat să alunece pe pista de spumă amenajată în cadrul CokeLive Peninsula.


„Nimic nu e mai răcoritor decât o alunecare pe spumă. Am dărâmat doar 3 popice, dar mă răzbun data viitoare”, ne-a promis Zsolt, un peninsular de 22 de ani din Covasna. Fotbalul de masă uman, sport în care piesele de plastic au fost înlocuite cu abonaţi la Peninsula, a atras ieri zeci de tineri curioşi de experienţe noi. Mini Rodeo-ul şi săriturile pe peretele lipicios au fost şi ele în prim plan. „Pe cât e de mic tăuraşul, pe atât e de rău! Dintre toţi prietenii mei, am rezistat cel mai mult”, ne-a declarat Peter Faluvegy, 21 de ani, din Târgu-Mureş.



Karting spectaculos


Ieri, amatorii sporturilor cu motor au avut posibilitatea să-şi potolească setea de viteză pe pista de karting special amenajată pe malul râului Mureş. Traseul pe care au avut loc cursele a avut o lungime de 400 de metri, iar cele 10 minute de distracţie pe roţi i-a costat pe urmaşii lui Jenson Button sau Fernando Alonso 250 de lei. În timpul zilei, atunci când temperaturile au fost caniculare, tinerii prezenţi la festival s-au răcorit într-o baie de spumă, iar amatorii de senzaţii tari au apelat la Bungee Jumping.


Ieri, până la încheierea ediţiei, organizatorii ne-au informat că 32 de participanţi la festival au sărit în gol, de la o înălţime de 50 de metri. Senzaţiile saltului sunt, conform celor care au încercat această experienţă, dificil de caracterizat în cuvinte. „Am mai sărit cu Bungee-ul de pe Transfăgărăşan, deci am o oarecare experienţă în „domeniu”. E a treia oară când fac asta şi de fiecare dată parcă renasc. Senzaţia extremă pe care o simte oricine care practică sportul ăsta nu poate fi descrisă unuia care nu a încercat Bungee Jumping niciodată”, ne-a declarat imediat după salt Matei Jumătate, 26 de ani, venit tocmai din Constanţa la CokeLive Peninsula.



Împuşcături cu vopsele

În plus faţă de sporturile inedite prezentate, paintball-ul a reprezentat o atracţie din cadrul festivalului. „Competiţia de paintball s-a încheiat azi, iar în finală au participat echipe înscrise încă de vineri. Paintball-ul a fost una din atracţiile sportive ale festivalului”, ne-a declarat Camelia Sisko, de la CokeLive Peninsula. Premiile oferite de organizatori tuturor participanţilor au constat în produse cu sigla festivalului sau băuturi răcoritoare.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite