Târgu-Mureş:Ziua "0", un succes la Peninsula

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Mureş:Ziua "0", un succes la Peninsula
Târgu-Mureş:Ziua "0", un succes la Peninsula

Aproximativ 10.000 de vizitatori au participat ieri la concertele şi evenimentele organizate în cadrul Festivalului CokeLive Peninsula. Organizatorii se aşteaptă ca numărul acestora să crească până la 50.000.

Debutul Festivalului CokeLive Peninsula a fost un succes, deoarece aproximativ 10.000 de vizitatori au participat la concertele ce au avut loc ieri pe scenele Coke Terrace, Ursus Party Tent şi Freedom Arena, dar şi la evenimentele non-muzicale pregătite de organizatori.

"Peninsularii" şi-au instalat peste 1.000 de corturi, numărul acestora putând ajunge la 3.000, deoarece în acest an suprafaţa de campare a festivalului s-a mărit la 4 ha, faţă de cele trei existente anul trecut. De asemenea, s-au îmbunătăţit şi condiţiile de campare prin montare a 200 de toalete ecologice faţă de cele 130 câte erau în 2008.

Numărul mare de vizitatori se datorează atât vremii bune, trupelor invitate cât şi preţului biletelor, care, potrivit organizatortilor, e mai mic cu 60% comparativ cu cel al festivalurilor asemănătoare din vestul Europei.  Anul acesta cele mai multe bilete s-au vândut în Târgu-Mureş, Bucureşti şi Cluj Napoca, dar  şi în Ungaria, unde s-au cumpărat peste 200 de bucăţi.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite