Peninsula, programată la finele lunii august

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peninsula se ţine şi în 2011! Deşi au existat zvonuri conform cărora “evenimentul verii” la Târgu-Mureş ar urma să fie relocate, acestea au fost spulberate pe site-ul de socializare Facebook.

Chiar dacă încă nu a fost stabilită exact locaţia celui mare festival de muzică din Transilvania, acesta va avea loc între 25-28 august la Târgu-Mureş, fapt confirmat pe contul oficial de Facebook al Peninsulei. Momentan au loc tratative pentru stabilirea locaţiei exacte a festivalului şi discuţii privind stabilirea, în mare, a numelor mari care vor urca pe scenă. În ceea ce priveşte spaţiul de desfăşurare al manifestării, pe lângă malul Mureşului, în spatele complexului de agrement Weekend, considerat neîncăpător de organizatori după ce ediţia 2010 a festivalului a adunat aproape 63.000 de spectatori, a mai fost vehiculată şi zona cuprinsă între străzile Insulei şi Barajului. O decizie va fi luată în curând de organizatori.

Fanii Peninsulei au început deja să posteze numele trupelor pe care le aşteaptă în această vară la Târgu-Mureş, pe pagina de Facebook a festivalului fiind deja postate câteva sute de propuneri, urmând ca organizatorii de la Sziget Management - firma care stă în spatele celor mai importante festivaluri din Ungaria (Sziget Festival, Volt, Balaton Sound) – să stabilească exact cine urmează să ne încânte la Peninsula.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite