Târgu-Mureş:Cuţite interzise la Peninsula

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Mureş:Cuţite interzise la Peninsula
Târgu-Mureş:Cuţite interzise la Peninsula

Conform regulamentului Festivalului CokeLive Peninsula, este interzisă intrarea în incinta acestuia cu orice obiect contondent din metal.  În această categorie intra şi cuţitele, furculiţele, briceagurile şi chiar tirbuşoanele pentru sticlele de vin.

Agenţii de pază din cadrul festivalului CokeLive Peninsula au confiscat circa 200 de astfel de obiecte, pe care le-au găsit în bagajele "peninsularilor".

Fiecare persoană care intră în incinta festivalului este verificată de către cei care se ocupă cu asigurarea securităţii în cadrul evenimentului. Agenţii de pază folosesc chiar şi detectoare de metal pentru a verifica genţile sau rucsacii vizitatorilor. Orice obiect contondent metalic găsit este confiscat, urmând să fie înapoiat la finalul festivalului.

"Am reţinut obiectele pentru că, potrivit regulamentului festivalului, vizitatorii nu pot introduce în incinta acestuia obiecte ascuţite. Personalul de pază şi securitate este dotat cu detectoare de metal, orice obiect ce nu poate fi introdus pe teritoriul festivalului este depozitat într-o locaţie securizată în depozitul nostru. Fiecare dintre obiectele reţinute a primit un număr de ordine şi va fi înapoiat la sfârşitul festivalului. Din câte ştiu, cuţitele sunt încadrate în categoria armelor albe", a declarat Camelia Lepeduş-Sisko, purtătorul de cuvânt al festivalului.

Vizitatorii cărora le-au fost confiscate cuţitele şi furculiţele din metal au la dispoziţie obiecte similare din plastic în incinta festivalului.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite