Târgu-Mureş: Concerte electrizante în ultima zi de Peninsula

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Mureş: Concerte electrizante în ultima zi de Peninsula
Târgu-Mureş: Concerte electrizante în ultima zi de Peninsula

Astăzi se încheie cea de-a VII-a ediţie a Festivalului CokeLive Peninsula, dar nu oricum ci un show incendiar oferit de britanicii de la The Prodigy. Cotidianul Adevărul de Seară vă oferă câteva sugestii cu privire la concertele pe care nu trebuie să le rataţi.

În ultima zi de CokeLive Peninsula invazia va fi totală la cele patru scene, iar petrecăreţii vor exterioriza la maximum pasiunea pentru muzică. Terasele şi locurile de relaxare vor fi şi ele arhipline, pentru câteva pauze, pentru a prinde răsăritul.

De „pază” la scena mare...


Concertele programate la scena principală a festivalului, Coca Cola Main Stage încep de la ora 18.00, cu recitalul trupei Viţa de Vie. Urmează apoi Freestylers din Marea Britanie, trupă ce a mai fost la festival în 2006 când a creat un party de zile mari. Trupa s-a impus pe scena britanică dancehall, secretul lor fiind îmbinarea genurilor muzicale, primul lor album fiind un amestec de big beat – funky - electro old school hip-hop.

Nu putea lipsi Tankcsapda, trupă ce şi-a început activitatea muzicală cu în urmă cu două decenii, iar acum sunt invitaţi must have ai festivalului pentru că surprind mereu publicul însetat de rock.

Britanicii de la The Prodigy,  cea mai importantă trupă din festival,  vor cânta de la 23.00, şi vor împărtăşi peninsularilor isteria celui de-ai cincilea album, Invaders Must Die, sintagmă ce dă numele şi turneului lor din acest an. Aşadar istoria electro continuă...

Distracţie la Freedom Arena

În programul Freedom Arena dansul va ţine de la ora 22.00 până la 6.00 dimineaţa: Marika, Emil Lassaria, Blank & Jones şi Şuie Paparude, figurează pe desfăşurător. Emil Lassaria va promova albumul său din acest an “Black in Plastick”, iar duoul german Blank & Jones îşi compară melodiile remixate cu picturile restaurate, şi cum ultimul album se numeşte Relax Edition 4, cu siguranţă vă veţi relaxa la Freedom Arena duminică noapte. Şuie Paparude vor electriza dimineaţa, căci vor cânta de la 4.00 la 6.00.

Dimineaţa la terasă...

Şi la Coke Terrace nebunia ţine duminică de la 17.30 până luni la 6.00 dimineaţa. Svajata din Estonia, Timpuri Noi din România, Haydamaky din Ucraina, Peterfy Bordi & Love Band din Ungaria, Goldie ft. MC Justyce din Marea Britanie şi DJ Palotai din Ungaria, vor cânta pentru peninsularii de aici. Svjata cântă firefolk – definiţie proprie, ucrainienii îmbină ska şi etno şi pregătesc o mare petrecere, Goldie arată ca un boxer, a fost dansator de breakbeat, actor, şi este şi artist de grafitti, dar va cuceri publicul cu jungle şi drum and buss, iar DJ Palotai va împărtăşi din senzaţia underground din Ungaria.
 

Rock în Ursus Party Tent

În cortul Ursus, de la ora 18.00, începe Guerillas, urmează Grimus şi petrecere până dimineaţa cu  o petrecere Downsound. Guerillas este trupă clujeană de trash-hardcore, şi a cântat în deschidere pentru Moby Dick sau Sepultura. Grimus s-a înfiinţat tot la Cluj, şi după ce au participat la Londa şa finala mondială a Global Batlle of the Bands, au lansat anul trecut primul album, fiind sub contract cu casa de discuri italiană Cramps.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite