Târgu-Mureş:Atmosferă de vacanţă la CokeLive Peninsula

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Mureş:Atmosferă de vacanţă la CokeLive Peninsula
Târgu-Mureş:Atmosferă de vacanţă la CokeLive Peninsula

Sportul sau relaxarea au fost opţiunile peninsularilor pentru ziua „0” a festivalului.

„Peninsularii” veniţi încă de ieri la Festivalul CokeLive Peninsula au profitat din plin de fiecare concert organizat în cadrul acestuia, dar şi de soare şi de apa Complexului de Agrement „Mureşul”.


După ce şi-au instalat corturile în spaţiul special amenajat pentru campare, unii tineri mai nonconformişti au pătruns în cortul artei, pentru aşi crea o frizură asemănătoare cu a lui Keith Flint, solistul trupei The Prodigy. Rezultatul i-a uimit atât pe ei cât şi pe cei din jur, astfel că la ediţia din acest an a festivalului, creasta de punker e la modă.


Cei care n-au mai rezistat razelor soarelui s-au răcorit fie la ştrand, fie au încercat sporturile de apă. Alţii s-au ferit de căldură stând la umbră pe una din pernele uriaşe Coca-Cola. De atâta relaxare, unii „peninsulari” au şi adormit.


Cei care însă simţeau nevoia de adrenalină au ales să urce cu balonul cu aer cald, distracţie pentru care au plătit 50 de lei pentru 20 de minute. Alţii au ales paintball-ul, care i-a costat 50 de lei pentru 200 de bile sau 30 de lei pentru 100 de bile. Cei care au dorit pur şi simplu să tragă cu puşca, au putut alege chiar şi o ţintă vie, adică pe unul dintre organizatori, care se oferea voluntar pentru această operaţiune.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite