Pe Boloni-l aşteaptă infernul la meciurile lui PAOK!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suporterii lui PAOK
Suporterii lui PAOK

Mureşeanul Ladislau Boloni a ajuns în mijlocul celor mai fanatici suporteri din Grecia: cei ai lui PAOK Salonic, echipa pe care el o va antrena timp de doi ani.

Salonic va fi pentru următorii doi ani noua casă a lui Laszlo Bölöni. În scurt timp, tehnicianul român va face cunoştinţă şi cu suporterii lui PAOK, unii dintre cei mai înfocaţi de pe continent. Obiectivele lui Bölöni pentru noul sezon sunt câştigarea Cupei şi o clasare cât mai aproape de primul loc. Antrenorul poate pleca oricând dacă primeşte o ofertă din Rusia.

Pe "Toumba" nu există locuri goale la niciun meci al lui PAOK. Din 30.000 de oameni cât pot intra pe stadion, 25.000 au abonament! Cifră fabuloasă, dacă ne uităm în curtea echipelor de top din Bucureşti, unde Steaua, Rapid şi Dinamo nu strâng nici jumătate. "E o atmosferă incredibilă pe acest stadion, cred că e unică în Europa!", confirmă şi Ilie Dumitrescu, antrenor al alb-negrilor în urmă cu cinci ani. "Fanii se implică activ în viaţa echipei, sunt prezenţi la antrenamente, sunt consultaţi atunci când se iau decizii importante. Cum v-am spus, suporterii lui PAOK au ceva deosebit", a continuat tehnicianul de 42 de ani.

Tehnicianul român a fost prezentat ieri oficial la PAOK. Laszlo Bölöni a explicat în cadrul unei conferinţe de presă de peste o oră proiectul pe care-l are la Salonic şi a cerut sprijinul necondiţionat al suporterilor: "Să ai fani aşa cum avem noi contează enorm! Sper să rămână în continuare al 12-lea jucător pentru echipă". La PAOK, tricoul cu numărul 12 este retras în semn de respect pentru fani, deci sprijinul acestora e garantat.

Detalii, aici.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite