Paula Seling şi Ovi cântă la Târgu-Mureş şi Sighişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Duo-ul va oferi un show cu lasere şi leduri, plus melodii nou-nouţe, la sfârşitul lunii. După o performanţă memorabilă la Eurovision 2010, Paula şi Ovi îşi vor răsplăti fanii cu muzica lor în cadrul turneului „The Never Ending Tour”.

Mureşenii vor avea parte de două concerte extraordinare la sfârşitul lunii, atât la Sighişoara, cât şi la Târgu-Mureş. Paula Seling şi Ovi s-au jucat cu focul în 2010 -„Playing With Fire” este piesa care a reprezentat România la Eurovision, unde artiştii au obţinut o meritorie clasare pe locul al treilea- şi continuă să ofere spectacole de excepţie în cadrul turneului „The Never Ending Tour”.

Început la sfârşitul anului trecut, turneul se va încheia în 30 ianuarie cu ocazia concertului pe care duo-ul îl va susţine la Târgu-Mureş, în clubul Jazz&Blues, după ce cu o zi înainte va avea loc concertul din Sighişoara, în clubul Rex.

Multumiţi de rezultatele pe care le-au obţinut împreună de când au început colaborarea, Paula Seling şi Ovi doresc să ofere publicului atât cele mai bune piese, cât şi un show de neuitat. Nu vor lipsi pe scenă, desigur, cele două piane cu ajutorul cărora Paula şi Ovi le vor oferi mureşenilor cele mai recente doua single-uri care vor fi incluse în albumul ce va fi lansat în curând: „ Counting Down”, o piesă a cărei creaţie îi aparţine în totalitate Paulei şi „We Got Something”, compusă de Ovi şi produsă de Adam Powers şi Mikko Tamminen.

Vom cânta foarte mult. Vor fi două reprize ce vor include piese mai vechi şi mai noi, unele chiar în primă audiţie, compoziţiile noastre sau ale altora, în română şi în engleză, din repertoriul propriu şi internaţional”, declară Paula.

În ceea ce priveşte coregrafia, organizatorii vor reproduce la scară mai mică show-ul de la Eurovision. Spectacolul se bazează pe o perdea de leduri şi proiecţii de ultimă oră, completate de un joc de lumini format din lasere. Preţul unui bilet la cele două concerte din Mureş va fi de 40 de lei.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite