Pături pentru nevoiaşii mureşeni de la Banca Comercială Română

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sediul Protopopiatului Ortodox din Târgu-Mureş a găzduit o în această dimineaţă o acţiune caritabilă, parte dintr-o campanie naţională a Băncii Comerciale Române, cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la înfiinţare.

Angajaţi ai BCR, alături de artistul Damian Drăghici, au dăruit azi pături unor familii nevoiaşe din Mureş, un ajutor călduros bine venit, având în vedere temperaturile scăzute din ultimul timp. Beneficiarii au fost desemnaţi de Crucea Roşie România, partener al BCR în acest proiect, care i-a ales pe mureşenii cu veniturile cele mai mici pentru ajutorul din partea instituţiei bancare. La acţiune a fost prezent şi Dominic Bruynseels, director executiv al BCR, care a afirmat că „din cele 10.000 de pături care urmează să fie împărţite în total săracilor din România, o mie va ajunge la mureşeni”.

Flautistul de etnie romă Damian Drăghici, cunoscut la nivel internaţional pentru turneele sale marca „Damian & brothers” i-a ajutat pe reprezentanţii băncii să împartă păturile nevoiaşilor de etnie romă din Mureş. Unul dintre cei care se vor încălzi cu o pătură nouă este şi Gheorghe Virag, 59 de ani, care s-a declarat „încântat de cadoul primit din partea BCR. Voi suporta mai uşor nopţile geroase cu pătura asta nouă şi groasă. Le mulţumesc celor de la BCR şi Crucea Roşie pentru că m-au ajutat”. „E foarte bine venită pătura asta, pentru că suport cu greu frigul din casa mea”, ne-a mărturisit Virginia Balaban, de 71 de ani, o altă beneficiară a păturilor de la BCR.

Păturile sunt confecţionate în România, cu textile şi mână de lucru din ţara noastră. Conform reprezentanţilor Crucii Roşii, acesta este al doilea parteneriat benefic dintre Crucea Roşie şi BCR, după banca de alimente. Campania BCR este susţinută mediatic de cotidianul „Adevărul de seară“.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite