Patru mureșeni cercetaţi de Poliție pentru comiterea mai multor furturi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suspecții au fost reținuți de Poliție
Suspecții au fost reținuți de Poliție

În urma unei razii efectuate de polițiștii mureșeni din Miercurea Nirajului și Ungheni pe raza comunei Crăciuneşti, s-a reuşit identificarea şi prinderea mai multor suspecţi implicaţi în furturi din locuinţe.

Poliţiştii au stabilit faptul că suspecţii au acţionat în perioada 31 august - 9 septembrie, în localitățile mureșene Eremitu, Vărgata, Măgherani şi Bereni, sustrăgând mai multe bunuri în valoare de aproximativ 34.000 lei. Hoții au acționat în special în anexe, curţi, locuinţe şi magazine.

Împotrive suspecţilor, cinci la număr, provenind din diferite localităţi ale judeţului (Livezeni, Miercurea Nirajului, Bălăuşeri, Bereni) dar şi din Cluj-Napoca, a fost începută urmărirea penală pentru infracţiunile de furt calificat în formă continuată şi violare de domiciliu în formă continuată. Trei dintre aceştia au fost reţinuţi de către poliţişti pentru o perioadă de 24 de ore, procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Mureş dispunând ulterior cercetarea acestora în stare de libertate.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite