Pârtiile din staţiunea Sovata, asaltate de schiori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele două pârtii ale staţiunii Sovata sunt pregătite pentru turiştii amatori de sporturi de iarnă. Căderile de zăpadă din ultima perioadă, dar şi temperaturile scăzute au creat condiţii optime pentru schi şi snowboard.

Cele două pârtii din staţiunea mureşeană Sovata sunt luate cu asalt în această perioadă de amatorii de sporturi de iarnă. Staţiunea dispune de două pârtii, care se adresează atât schiorilor avansaţi cât şi celor începători. Pârtia Aluniş 1 are o lungime de 1.100 de metri şi se adresează adulţilor experimentaţi, iar pârtia Aluniş 2 are o lungime de 300 de metri şi se adresează îndeosebi copiilor şi începătorilor.

Ambele pârtii sunt dotate cu instalaţie de telescaun, iar urcarea costă 6 lei pentru adulţi şi 4 lei pentru copii. Pârtiile sunt dotate şi cu tunuri de zăpadă, deci pârtiile vor putea fi utilizate şi dacă temeparturile cresc cu câteva grade.

Mureşenii care nu ajung la Sovata pot profita de zăpadă pe Platoul Corneşti, unde pot încerca pista de tubing. Închirierea colacului cost 1 leu. Dea semenea, iubitorii de săniuş au la dispoziţii pârtiile amenajate pe dealurile din oraş.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite