Partidă dificilă pentru FCM pe Trans-Sil! Timișoara vrea toate punctele puse în joc!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FCM Târgu-Mureș și ACS Poli Timișoara se vor întâlni mâine, sâmbătă 3 noiembrie, de la ora 13, pe stadionul Trans-Sil, într-o partidă contând pentru etapa a XI-a a ligii secunde, seria a II-a. Partida va începe la ora 13.00 și va fi transmisă în direct de postul Dolce Sport 2.

Echipa pregătită de Daniel Isăilă trebuie să facă uitată înfrângerea din etapa trecută de la Arad şi să ofere suporterilor o nouă victorie pe teren propriu, singura variantă care păstrează formaţia noastră în lupta pentru primele locuri.

De partea cealaltă, în lotul timişorenilor se regăsesc jucători cu experienţă precum Bălace, Nohai, Daminuţă sau fostul jucătorul al FCM-ului, Goge. Evoluţiile şi mai ales rezultatele de până acum ale celor de la ACS Poli au arătat o echipă puternică, ofensivă şi bine aşezată în teren de antrenorul Valentin Velcea.


Oaspeţii sunt neînvinşi în primele 9 jocuri ale sezonului, dar sunt şi campionii rezultatelor de egalitate, nu mai puţin de 5, dintre care 3 în deplasare.

Jocul de azi va fi condus la centru de Horațiu Feșnic (Cluj-Napoca), asistenți Peter Joszef (Sfântu Gheorghe) și Mihai Marica (Bistrița).

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite