Parchetele mureşene, fruntaşe la combaterea evaziunii fiscale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două Parchete din judeţul Mureş ocupă locurile III şi IV pe ţară ca număr de rechizitorii întocmite pentru evaziune fiscală.

Procurorul general Laura Codruţa Kovesi a declarat astăzi că două unităţi de Parchet din judeţul Mureş se află pe locurile al treilea şi al patrulea în clasamentul Ministerului Public referitor la numărul de rechizitorii întocmite pentru evaziune fiscală.

"Pot să vă spun că Parchetul de pe lângă Judecătoria Reghin a întocmit 45 de rechizitorii, iar Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş - 31, având ca obiect infracţiunea de evaziune fiscală. În clasamentul Ministerului Public, cele două unităţi de parchet locale sunt pe locurile 3 şi 4 ca număr de rechizitorii pe acest segment de activitate. Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureş este în primele locuri din ţară în ce priveşte instituirea măsurilor asigurătorii, în cuantum de peste 110.000 de lei", a declarat Kovesi.

Potrivit procurorului general, combaterea infracţiunilor de evaziune fiscală se află printre priorităţile stabilite anul trecut de Ministerul Public.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite