Pacheţele pentru arbitri sau protocol? FCM-ul vine cu explicaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Plasele conţineau obiecte promoţionale despre Târgu-Mureş
Plasele conţineau obiecte promoţionale despre Târgu-Mureş

În urma materialelor apărute în presă, cu privire la „cadorisirea” cu diverse pachete a brigăzii de arbitri şi a celor doi observatori de la meciul câştigat pe teren, scor 1-0, în faţa Stelei Bucureşti, conducerea Fotbal Club Municipal Târgu-Mureş s-a văzut nevoită să aducă unele clarificări.

Conducerea FCM afirmă că pentru oferirea celor 6 pungi cu materiale promoţionale s-a cerut acordul prealabil al observatorilor în cadrul şedinţei tehnice care a precedat întâlnirea şi în prezenţa delegaţiei de la FC Steaua Bucureşti. Pachetele respective conţineau un album, o machetă şi un pix, toate cu însemnele municipiului Târgu-Mureş. De altfel, se pare că ele au fost scoase din pungi şi arătate întregii asistenţe.

"Considerăm că aceste explicaţii de natură protocolară sunt suficiente pentru a nu lăsa loc de interpretări. Ne exprimăm doar regretul că victoria noastră, atât de muncită, este umbrită de astfel de suspiciuni. Nu dorim să intrăm în polemică ieftină cu nici un „specialist” în domeniu. În schimb, vă aducem la cunoştinţă pe această cale că, începând de la următoarea partidă găzduită de stadionul „Transil”, invităm partenerii noştri de meci să ia parte la un dineu oficial iar apoi să vizionăm jocul împreună, asemeni unor adversari care cunosc şi aplică regulile fair-play-ului. Conducerea Fotbal Club Municipal Târgu-Mureş asigură întregul public spectator, iubitor al fenomenului fotbal, că echipa noastră îşi va apăra şansele numai pe teren, aşa cum a făcut-o şi până acum", se arată într-un comunicat remis de FCM.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite