„Omul cu Şobolani” concertează în premieră la Cetatea Medievală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omul cu Şobolani activează pe scena muzicală din 1997, timp în care a susţinut concerte în toată ţara. Sesiunea de noapte numărul şapte aduce în oraşul nostru formaţia OCS, după ce băieţii au concertat în anii precedenţi la Peninsula

Bastionul Dogarilor va găzdui în această seară ediţia a şaptea a Sesiunilor de noapte, în cadrul căreia mureşenii se vor întâlni în premieră cu formaţia Omul cu Şobolani. După ce târgumureşenii au avut ocazia să le asculte live muzica celor de la OCS numai la Peninsula, în trecut, a venit vremea ca Cetatea Medievală să fie următoarea destinaţie pentru rock-ul de calitate interpretat de aceştia.

Omul cu Şobolani a luat naştere în Constanţa, în data de 1 august 1997, din iniţiativa lui Dan Amariei şi a lui Adrian Albu (cunoscut ca şi Koks). Numele trupei vine de la celebra carte omonimă a lui Sigmund Freud. Trupa e alcătuită din Dan Amariei – voce, Nicolae Aramă (Nucu) – chitară / bas, Cezar Panait– bas / chitara şi Mihnea Dobrotă (Micnos) – tobe. În 1999, băieţii au lansat primul produs muzical, intitulat „Razna”, iar de atunci, aceştia au participat la sute de concerte şi festivaluri în toată ţara. În toamnă va fi lansat noul album OCS, „Retro”, alcătuit din şapte cântece româneşti mai vechi, reinterpretate de Omul cu Şobolani.

Rock românesc de calitate

Va fi un concert care cu siguranţă va atrage interesul mureşenilor, pentru că piesele băieţilor sunt genul în care oricine se regăseşte. Sunt melodii pline de suflet, de sentimente, oricare ar fi ele”, spune Corina Gliga, organizatoarea Sesiunilor de noapte.

În deschidere, formaţia mureşeană Icory îi va încălzi pe cei prezenţi în Bastion, urmând ca OCS să urce pe scenă în jurul orei 22.00. Biletele se găsesc numai în seara evenimentului şi numai la intrarea în Bastion, preţul acestora fiind de 20 de lei.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite