Târgu-Mureş: Omorâtă cu toporul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Mureş: Omorâtă cu toporul
Târgu-Mureş: Omorâtă cu toporul

O femeie de 57 de ani din satul Şăuşa a fost găsită moartă ieri în locuinţa unui vecin. Femeia a fost ucisă de acesta cu mai multe lovituri de topor.

Tragedie în satul mureşean Şeuşa după ce o femeie de 57 de ani a fost găsită moartă în locuinţa unui vecin. Crima s-a produs pe fondul consumului de alcool, iar femeia a fost ucisă cu mai multe lovituri de topor.

"La faţa locului s-a deplasat echipa operativă complexă, formată din procuror criminalist şi ofiţeri specialişti din cadrul I.P.J. Mureş, care în urma cercetărilor a stabilit faptul că în noaptea de 5/6.10.2009, femeia s-a deplasat la domiciliul lui M.I. de 79 ani, din satul Şăuşa, unde pe fondul consumului de alcool şi-a unor divergenţe, a izbucnit un conflict spontan în urma căruia bărbatul i-a aplicat femeii mai multe lovituri de topor care au dus la decesul acesteia", a precizat Livia Popa, purtător de cuvânt al IPJ Mureş.

în umra efecturăii autopsieie s-a stabilit că moartea femeii a fost violentă, iar suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de omor, urmând a fi prezentata instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite