Târgu-Mureş: Oferte turistice mureşene pentru cumpăna dintre ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mureşenii sunt aşteptaţi de Revelion la Sighişoara
Mureşenii sunt aşteptaţi de Revelion la Sighişoara

Sighişoara şi Sovata sunt principalele atracţii mureşene pentru noaptea de 31 Decembrie. Chiar dacă sfârşitul anului se apropie vertiginos, în judeţul Mureş mai există locaţii turistice libere pentru petrecerea Revelionului.

Mureşenii care doresc să-şi petreacă Revelionul în locaţii turistice din judeţ pot profita de ofertele rămase. Atât în Sighişoara, cât şi în Sovata, principalele destinaţii în afara Târgu-Mureşului pentru noaptea de Revelion, mai există oferte de vacanţă în condiţii foarte avantajoase. Cabanele şi vilele turistice au fost rezervate încă de acum o lună, astfel că doar ofertele hoteliere mai sunt de actualitate.

Sovata doar la 2 stele

Hotelurile de lux din Sovata vor fi ocupate în proporţie de 100% la sfârşitul anului, astfel că singurele oferte de vacanţă disponibile mureşenilor rămân cele pentru hotelurile de 2 stele, în sistem de pensiune şi demipensiune. În funcţie de durata şederii, mureşenii vor plăti minim 950 de lei pentru cazarea pe timp de 4 zile, 1.100 de lei pentru 5 zile şi 1.250 de lei pentru 6 zile în sistem de pensiune completă.

Ofertele includ participarea la cina festivă de Revelion şi la Balul de Noul An, organizat în 1 ianuarie şi taxa pentru serviciile balneare. Acestea sunt ultimele oferte valabile, întrucât la hotelurile de 4 stele am rezervat tot în urmă cu patru săptămâni. Cu toate acestea, serviciile hoteliere oferite sunt de foarte bună calitate”, ne-a declarat Torok Csaba, de la agenţia Maori din Târgu-Mureş.


Sighişoara e mai scumpă


Petrecerea nopţii dintre ani în singura cetate medievală locuită din Europa costă mai mult decât în Sovata. În condiţiile în care vă pregătiţi Revelionul pe ultima sută de metri, va trebui să scoateţi din buzunar cel puţin 1.000 de lei pentru 4 zile, la pensiuni de 3 stele. Ofertele includ micul dejun zilnic (în sistem de bufet suedez n.r.), plus activităţi speciale în seara de Revelion şi în prima zi din 2010. În funcţie de specificul fiecărei pensiuni, vor fi organizate baluri mascate sau serate tradiţionale româneşti cu participarea celor ce optează pentru un Revelion de vis în Sighişoara.


Revelionul la Praid

La 10 kilometri de Sovata, staţiunea Praid este foarte căutată de turişti datorită peisajului montan şi pentru că acolo se află vestita mină de sare comestibilă. Petrecerea unui sejur pe timp de 4 zile la Praid costă între 1.800 şi 4.000 de lei, în funcţie de durată şi condiţiile de cazare disponibile.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite