„O nuntă perfectă” la Mureş Mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Expoziţia „O Nuntă Perfectă“ , eveniment desfăşurat de mâine şi până duminică în complexul comercial Mureş Mall, aduce în faţa mureşenilor ultimele tendinţe din domeniul nunţilor.

Fie că e vorba de rochii de mireasă, costume de miri, decoraţiuni pentru mesele festive, inele de logodnă, verighete, buchete şi decoraţiuni florale, coafuri şi rochii de seară, toate pot fi admirate în cadrul expoziţiei din Mall. Evenimentul va include, între altele, o expoziţie de aranjamente florale pentru nunţi, care va debuta mâine de la ora 17.00, o amplă expoziţie de fotografii de nuntă (sâmbătă, de la ora 12.00) şi o prezentare de rochii de mireasă şi ţinute de gală (duminică, de la ora 17.00).

Evenimentul va fi completat şi cu o “tombolă a vizitatorului”, cu 50 de premii oferite de organizatori. Pentru a se înscrie în concurs, mureşenii trebuie doar să completeze un formular de înscriere şi să aştepte cu sufletul la gură tragerea la sorţi care va avea loc duminică. Intrarea publicului va fi liberă, accesul fiind permis între orele 10.00 şi 22.00.

Până în present, în Târgu-Mureş au fost programate peste 400 de căsătorii pentru anul în curs, majoritatea încă de la sfârşitul lui 2010, când viitorii miri au vrut să se asigure că nunta de la Oficiul Stării Civile, precum şi cea de la biserică, plus petrecerea de după, vor fi sincronizate. În 2010 au fost officiate aproape o mie de căsătorii (987) în Târgu-Mureş.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite