O familie întreagă moartă din cauza neatenției la volan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O veritabilă tragedie rutieră a zguduit ieri dimineață liniștea localității mureșene Ţicmandru. Cinci persoane au murit, între victime aflându-se și doi copii, într-unul dintre cele mai grave accidente rutiere care au avut loc în județul Mureș în acest an.

Pe DN 13 - E 60, Kont Melinda, de 34 de ani, aflată la volanul unui Seat Ibiza, a încercat să depășească un camion, fără să se asigure. Intrată pe contrasens, aceasta a lovit frontal un Audi Q7 condus regulamentar de un polițist, Sergiu Ilieș, șeful Serviciului Investigații Fraude Economice din cadrul IPJ Mureș.

În Seat se afla întreaga familie a femeii, soțul, alături de cei doi copii de 7 și 8 ani, plus un vecin. Toți au decedat pe loc în urma impactului. Bărbatul a fost transportat cu un elicopter SMURD la spital, după ce pompierii s-au chinuit preț de 30 de minute pentru a-l scoate din fiarele contorsionare ale mașinii sale.

Medicii l-au stabilizat, iar bărbatul se află în prezent în afara oricărui pericol. Șoferul campionului depășit de șoferița grăbită a încercat să o oprească pe aceasta să efectueze depășirea, dar fără rost. Deși mai avea de parcurs aproximativ 3 kilometri până să ajungă acasă, femeia a riscat și și-a ucis, practic, familia.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite