Târgu-Mureş: Nu rataţi astăzi la Peninsula!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Mureş: Nu rataţi astăzi la Peninsula!
Târgu-Mureş: Nu rataţi astăzi la Peninsula!

Distracţia continuă şi astăzi pe cele patru scene ale Festivalului Coke Live Peninsula. Cotidianul Adevărul de Seară vă aminteşte concertele pe care nu trebuie sub nici o formă să le rataţi.

Showurile programate la scena principală a festivalului, Coca Cola Main Stage, vor începe astăzi  la ora 18.00 cu recitalul trupei Omul cu Şobolani. Urmează apoi un concert foarte aşteptat susţinut de legendara trupă Iris.


Britanicii de la Primal Scream continuă programul la scena principală de la ora 21, iar la ora 23.00 americanii de la Nine Inch Nails vor aduna lumea din “peninsulă” pentru concertul cel mai important al serii.

În Freedon Arena petrecăreţii pot dansa de la ora 22.00 până la ora şase dimineaţa, iar pe scena Coke Terrace, concertele vor începe de la ora 17.30 cu trupa Kumm.


În cortul Ursus, de la ora 18.00, începe Ritmo del Flamenco, la ora 20.00 cântă Zakusca, iar la ora 22.00 începe Downsound party cu DJ Lejoix.


Pentru cei care vor altceva, pot intra în cortul “Muuuvi tent” sunt programate o selecţie din cele mai bune scurtmetraje, între 16.00 şi 19.00, iar de la ora 20.00 la ora 22.00 într-un colaj intitulat cinemix, participanţii vor asista la o lecţie de biologie pentru avansaţi.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite