Nova Vita pierde la Timișoara și se pregătește pentru o nouă deplasare grea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

BC Nova Vita Târgu-Mureş a pierdut în deplasare, cu 66-69 (15-14, 14-23, 16-12, 21-20), în faţa formaţiei BCM Danzio Timişoara, într-o partidă din etapa a VIII-a a sezonului regulat al Ligii Naţionale de baschet feminin.

Meciul a început bine pentru echipa mureșeană, dar căderea din sfertul al doilea a influenţat decisiv deznodământul întâlnirii. Practic, diferenţa au făcut-o aruncările libere. BC Nova Vita a fost superioară atât la aruncările de două, cât şi la cele de 3 puncte, însă nu a primit în tot meciul decât 8 aruncări libere (faţă de 18 ale gazdelor). De remarcat procentajul foarte bun al mureșencelor la aruncările de 3 puncte (44%), dar şi numărul mare de mingi pierdute (25).
 
Cea mai bună jucătoare de la Nova Vita a fost americanca Tarkeisha Mackey, autoare a unei double-double (17 puncte, 10 recuperări, plus două pase decisive).

Principala marcatoare a târgumureşencelor a fost, însă, Danielle Walker (18 puncte, 8 recuperări, 3 pase decisive).
Ele au fost susţinute de alte două baschetbaliste de peste Ocean, Alexia Adams (13 puncte, o recuperare, o pasă decisivă) şi Chantel Hilliard (8 puncte, 10 recuperări, 2 pase decisive).

Câte 4 puncte au adunat Lashawn Johnson (şi 4 recuperări) şi Beatrice Alaiba. Takesha Riggs a marcat 2 puncte (plus 3 recuperări şi 3 pase decisive). A mai evoluat Mihaela Mihai (4 recuperări, 2 pase decisive).

În cadrul rundei a noua, BC Nova Vita va înfrunta mâine, în deplasare, echipa Olimpia Bucureşti.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite