Noul prefect de Mureș a fost investit în funcție

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatorul UNPR, Cornelu Grosu, este noul prefect al județului Mureş. Acesta a depus jurământul de învestire în funcția de prefect al județului Mureș. Acesta a fost numit în data de 6 noiembrie, prin Hotărâre de Guvern, cu caracter temporar prin detaşare, până la organizarea unui concurs în vederea ocupării acestui post. 

Prefectul judeţului Mureş, Alexandru Petru Frătean, a fost înlocuit din funcţie întrucât candidează în colegiul 4 pentru Senat la alegerile parlamentare din 9 decembrie.

Grosu a precizat că propunerea a venit în urmă cu ceva vreme chiar de la premierul Ponta după ce a aflat că nu mai doreşte să candideze la alegerile parlamentare. ”Consider că am o misiune dificilă, dar atractivă, o misiune plină de responsabilitate, deoarece Târgu-Mureșul ar trebui să fie capitala viitoarei regiuni administrative ce ar trebui formată în inima țării”, a declarat noul prefect imediat după investire.

Mandatul lui Corneliu Grosu se va încheia după alegeri, când va fi organizat un nou concurs pentru funcţia de prefect de Mureș.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite