Noi investiţii în Complexul de Agrement Weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Terenurile vor beneficia de un nou covor cauciucat pentru practicarea jocurilor sportive
Terenurile vor beneficia de un nou covor cauciucat pentru practicarea jocurilor sportive

Primăria a demarat acţiunile de schimbare a suprafeţei de joc a unor terenuri de sport existente în Complexul de Agrement Weekend, considerat o adevărată „perlă” a oraşului nostru.

Mai precis, se lucrează la terenul de baschet şi la cele de tenis cu piciorul, acestea urmând să fie acoperite cu un covor de cauciuc multisport, ideal pentru practicarea jocurilor sportive.

De asemenea, în fosta bază ASA, vor fi amenajate cinci terenuri de tenis cu tribune şi două terenuri de fotbal cu gazon. Baza ASA a fost donată patrimoniului local în vara anului trecut de către Ministerul Tineretului şi Sportului, totalizând o suprafaţă de 27.900 de metri pătraţi. Lucrările de modernizare ale fostei baze ASA vor costa municipalitatea aproximativ 2 milioane de lei (1,6 milioane fără TVA).

Numeroase echipe amatoare din oraş ne-au solicitat să reabilităm terenurile din cadrul complexului Weekend. E un semn de normalitate şi de dezvoltare, acesta că sportul începe să cuprindă un număr tot mai mare de mureşeni şi ne bucură să vedem cum terenurile din cadrul complexului sunt mereu ocupate de localnici de toate vârstele”, a declarat viceprimarul Claudiu Maior.

Bazin olimpic acoperit


În curând vor începe şi amplele lucrări de modernizare la bazinul olimpic, unde se intenţionează acoperirea acestuia cu un balon presostatic, cel mai probabil din toamnă, pentru a putea fi folosit şi în timpul sezonului rece. Conducerea Complexului Weekend a precizat că încasările de anul trecut au fost de peste 700.000 de lei, comparabile cu cele din anul anterior. În aceste condiţii, amenajarea bazinului olimpic, aprobată în bugetul local din acest an, se ridică la aproximativ 1,3 milioane de lei.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite