Târgu-Mureş: Noapte de reduceri şi concerte la Mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Mureş: Noapte de reduceri şi concerte la Mall
Târgu-Mureş: Noapte de reduceri şi concerte la Mall

Mureş Mall organizează mâine seară un nou eveniment din seria “Noaptea albă a reducerilor”. Retailerii de aici vor oferi mureşenilor reduceri de până la 85%.

 În plus, de la ora 19.00, este programat şi un concert Tom Boxer. Pe numele său din buletin, Cosmin Simionică, Tom Boxer este un cunoscut DJ care a lucrat mulţi ani în radio şi mixează pentru celebrităţi. Din anul 2000 lucrează la Londra ca DJ şi producător.

După concert, mureşenii îşi pot achiziţiona o gamă variată de produse la preţuri promoţionale, de la îmbrăcăminte şi încălţăminte, până la prdouse cosmetice, produse IT & C. Cele mai mari reduceri sunt stabilite pentru Cosmote (85%), New Yorker (80%), Amely Shoes, Lee Cooper, Leonardo, şi Steilmann (până la 70%).

De asemenea, Mureş Mall pregăteşte deschiderea în premieră a unui magazin Seroussi. Norada S.A. - Odorheiu Secuiesc, una din fabricile grupului J&R Enterprises, producătoare a confecţiilor cu eticheta "Seroussi”, va deschide la începutul lunii septembrie magazinul său din Târgu Mureş, situat la etajul I al Mureş Mall, în suprafaţă de 91 mp.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite