Nici Odorheiul Secuiesc nu-i poate sta în cale lui City'us

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victorie pentru City'us
Victorie pentru City'us

City’us Târgu-Mureş s-a impus aseară, la Odorheiu Secuiesc, scor 8-5, într-o partidă în devans din etapa a IX-a a Ligii 1.

Debutul jocului le-a aparţinut în totalitate jucătorilor pregătiţi de Kacso Endre, în minutul 9, scorul fiind de 4-0 în favoarea celor de la City’us, după golurile lui Ignat, Szocs şi Viola, ultimul de două ori.
După golul lui Birtalan, Csoma readuce avantajul de 4 goluri, cu un şut la vinclu. Ultimul gol al primei reprize este înscris de Szabo, mingea şutată de acesta fiind deviată de Szocs în poarta lui Carlao.

Avantajul de 3 goluri s-a păstrat până la finalul jocului, chiar dacă gazdele s-au apropiat la un moment dat la 2 goluri, în minutul 29.
Pentru echipa noastră au mai punctat Csoma, Fl. Matei, cu un lob superb peste portar şi Murilo, din apropierea centrului terenului, profitând de jocul fără portar al harghitenilor.

Scor final, ACS Od. Secuiesc - City’us 5-8 şi campioana îşi trece în cont o nouă victorie.

Kacso Endre a început jocul în formula: Carlao – Lupu, Csoma, Fl. Matei, Ignat. Au mai jucat: Nicuşan, Szocs, Murilo, Viola, Mimi Stoica, Cr. Matei.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite