Neluțu Sabău e curtat de Rapid! Va fi înlocuitorul lui Răzvan Lucescu pe banca giuleștenilor?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Ovidiu Sabău
Ioan Ovidiu Sabău

Mai multe voci din fotbalul românesc afirmă că actualul antrenor al FCM-ului, Ioan Ovidiu Sabău, va fi numit antrenor la Rapid imediat după finala Cupei României, dintre Rapid și Dinamo, care se va disputa miercuri, pe Național Arena.

Sabău, fost jucător al vișiniilor, a declarat în urmă cu o săptămână, la Digisport, că va părăsi FCM-ul la vară, chiar dacă va reuși să salveze echipa mureșeană de la retrogradare. FCM-ul se situează pe prima poziție a clasamentului care duce în liga secundă, dar Comisia de Licențiere e foarte aproape de a da aviz favorabil FCM-ului, care ar urma astfel să fie păstrat în Liga 1, în locul Timișoarei.

Conform Gazetei Sporturilor, Rapidul se pregăteşte deja de noul sezon, iar George Copos aleargă după un nou tehnician, după ce Răzvan Lucescu a decis să dea "Farmecul vieţii" pe Qatar. După ce nu a reuşit să-l convingă pe Laurenţiu Reghecampf, patronul din Giuleşti l-a sunat pe Ioan Sabău, antrenorul lui FCM Târgu-Mureş.

Surse apropiate patronului giuleştean au declarat că Sabău (44 de ani) a fost de acord să preia Rapidul, urmînd ca după finala Cupei României, cu Dinamo, să se parafeze actele. În cazul în care apar probleme, atunci Copos mai are la dispoziţie trei variante: Şumudică, Pustai şi Hizo.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite