Târgu-Mureş: Ramona Fabian a cucerit festivalul “De Ispas la Năsăud”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânăra interpretă mureşeancă Ramona Fabian a obţinut marele premiu al Festivalului-concurs de interpretare "De Ispas la Năsăud”, desfăşurat săptămâna trecută în cadrul sărbătorii oraşului bistriţean.

Ea a împărţit onororurile cu Virginia Irimuş din Buciumi-Maramureş. La ediţia jubiliară (a XV-a) a festivalului desfăşurat în fiecare an cu ocazia Zilelor Nasaudului, au parcipat 90 de concurenţi.

Ce a însemnat premiul şi ce rol joacă în cariera ta?

Nu ştiu dacă are un rol în cariera mea, dar pe plan personal, trebuie să recunosc ca mi-a adus bucurie şi fericire şi m-a facut să retrăiesc momente de împlinire, să simt că este o rasplată a muncii mele de până acum, o recunoaştere publică a calităţilor interpretative şi o încununare a străduinţelor şi eforturilor de a fi competitivă.

Ce alte mulţumiri mai ai, sau ce nemulţumiri iţi umbresc sufletul?

Cea mai mare mulţumire a unui artist este adusă de rezultatele pe care le are în raport cu ceea ce face. Eu sunt deosebit de fericită când văd că oamenilor le place ce le cânt. Doua cuvinte de laudă cântăresc mult mai mult decat un braţ întreg de lauri!

Pe când un album?

Le mulţumesc mureşenilor pentru harul şi plăcerea cu care îmi ascultă cântecele. Din dragoste faţă de ei şi faţă de folclorul nostru, am strâns un mănunchi de 15 cantece de pe Valea Mureşului, la a caror imprimare lucrez acum şi pe care am incercat să le cânt aşa cum îi place fiecărui mureşean de-al meu! Şi nu numai.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite