Mureşenii sunt invitaţi la „Cea mai proastă piesă din lume”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premiera din acest sfârşit de săptămână deschide anul spectacolelor de teatru la Cetatea Medievală. Spectacolul este realizat după opera lui John von Duffel, autorul mai multor piese de teatru şi texte de beletristică.

Premiera spectacolului de teatru “Cea mai proastă piesă din lume” va avea loc duminică, de la ora 19.00, la Teatru 74 din Bastionul Măcelarilor. Spectacolul „Cea mai proastă piesă din lume” propune o viziune metaforică a universului teatral, privit din mai multe pespective. Astfel, spectatorii vor putea defini teatrul, practic, din punctul de vedere al regizorului şi al actorilor. Cu alte cuvinte, spectacolul îşi propune să ofere o caracterizare în detaliu a omului de teatru, într-o manieră umoristică, fiind vorba de o comedie. În final, amatorii de teatru se vor regăsi în jocul actorilor, acest fapt creând o legătură între public şi scenă.

Joacă şi studenţi ai UAT-ului

Textul tradus în română de Cristi Juncu va fi regizat de Laurenţiu Blaga şi pus în scenă de actorii Cătălin Mîndru, Mihai Pintilei şi Paul Socol, alături de care vor urca pe scenă studenţii UAT-ului Andrei Gherghe, Emilia Radu şi Adelin Ilie. Spectacolul este parte a programului Noua Dramaturgie, derulat de Teatru 74 cu sprijinul Consiliului Local Târgu-Mureş, al cărui ţel este acela de a ajuta şi susţine dezvoltarea pe termen lung a teatrului mureşean. Biletele la spectacol costă 10 lei, dar pensionarii, studenţii şi elevii cei care-şi fac din timp rezervare pe site-ul www.teatru74.ro vor plăti numai jumătate din preţ. Casa de bilete de la Bastion va fi deschisă cu o oră înainte de începerea spectacolului iar rezervările neonorate vor fi anulate cu 15 minute înainte de căderea cortinei. Reprezentanţii Teatrului 74 preconizează că “Cea mai proastă piesă din lume” va fi jucat cu casa închisă.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite