Mureșenii sunt așteptați la teatru! Spectacolul „PRAH” le va descreți frunțile prin umor și situații limită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
PRAH, la Teatrul Național
PRAH, la Teatrul Național

Teatrul Naţional Târgu-Mureş, Compania „Liviu Rebreanu”, invită pe iubitorii de teatru de la ora 19.30, în Sala Mică,  la spectacolului “PRAH”, de Spiró György.

Spectacolul îi readuce pe scena târgumureşeană pe doi dintre actorii care au marcat isoria teatrului mureşean în ultimele decenii, Marinela Popescu şi Mihai Gingulescu. Urmăriţi atent de regizorul Cristian Ioan, cei doi îndrăgiţi actori oferă publicului o mostră de farmec teatral, într-o demonstraţie actoricească de excepţie. Judith Dobre-Kóthay este responsabilă cu scenografia, în timp ce Cristian Ioan este regizorul artistic al piesei de teatru. Traducerea şi adaptarea îi aparțin lui Zeno Fodor, iar regia tehnică, lui Stelian Chiţacu.

PRAH este un spectacol pentru toate vârstele, plin de umor dar şi de situaţii limită, cu o scenografie ce poartă amprenta scenografei Judith Dobre-Kóthay, premiată în 2012 de către UNITER pentru întreaga activitate. Piesa a fost jucată în premieră la Teatrul Național în data de 19 februarie a acestui an, fiind extrem de apreciată de iubitorii de teatru din Târgu-Mureș.

Biletele costă 18 lei (fără reduceri) și pot fi achiziţionate de la Agenţia de Bilete a Palatului Culturii și de la Casa de bilete a teatrului.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite