Mureșenii sunt așteptați la Ziua Porților Deschise - Util Deco

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundația “Alături de Voi” România organizează astăzi “ZIUA PORȚILOR DESCHISE la UTIL DECO” – unitate protejată, autorizată, dezvoltată și susținută de organizația ADV și în care, în prezent, lucrează și 30 de persoane cu handicap.

Practic, între orele 11.00 – 16.00, porțile atelierelor și a unității protejate autorizate Util Deco Mureș din strada Cosminului nr. 14, vor fi deschise tuturor vizitatorilor, intenția fundației fiind aceea de a facilita un transfer de experiență în ceea ce privește organizarea și funcționarea unității protejate și de a demonstra că se poate face activitate economică de calitate cu angajați persoane cu dizabilități.

Util Deco deține în acest moment 11 ateliere în Iași, Constanța și Târgu-Mureș, realizând produse și servicii în domeniile IT, legătorie/tipografie/arhivare, croitorie, pictură și artă decorativă, artă meșteșugărească, confecționare lumânări, la Târgu-Mureș putând fi vizitate atelierele de IT, legătorie/tipografie/arhivare și confecționare lumânări.

Vizitând unitatea, mureșenii vor putea afla parcursul de la terapie vocațională la un loc de muncă protejat, în care asistența socială rămâne prima preocupare, dar rezultatul este și unul de business, iar persoana cu handicap se transformă din beneficiar exclusiv de asistență socială în producător de valoare, în resursă umană cu potențial. Întâlnirea va aduce în atenție și informații cu privire la nevoile persoanelor cu dizabilități și posibilitățile lor de adaptare la un loc de muncă, aspecte privind managerierea unei afaceri cu o componentă socială și prevederi legislative aplicabile special pentru acest domeniu.


Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite