Mureșenii sunt așteptați cu ochelari de soare la Jazz&Blues Club

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mureșenii care au chef de distracție sunt așteptați în această seară, începând cu orele 22.00, la ultimul PR Party al verii în Jazz&Blues Club, unul dintre cele mai iubite localuri ale Târgu-Mureșului.

Prețul biletului de intrare la petrecere este de numai 5 lei, astfel că organizatorii evenimentului se așteaptă la o afluență mare de public la PR Party-ul de diseară. Și asta mai ales că organizatorii le-au pregătit o surpriză participanților, petrecerea urmând să fie una tematică.

Dacă ai crezut că ochelarii de soare se poartă numai pentru protecție solară, ai greșit enorm! Deoarece nimeni nu-și asumă responsabilitatea asupra efectelor secundare ale mingilor disco din club. Tocmai de aceea, dar și de dragul amintirilor calzi ale verii, te rugăm să te prezinți în ochelari de soare și să te distrezi cu cele mai îndrgăgite cântece ale verii!”, se arată într-un comunicat al celor de la Jazz&Blues Club.

În cazul în care doriți să vă rezervați locuri sau mese la petrecere, clubul de pe strada Sinaia pune la dispoziția mureșenilor numărul de telefon 0724 400.322.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite