Mureşenii serbează „Ziua îndrăgostiţilor... de teatru”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Teatrul Naţional nu putea rata un bun prilej de a-i atrage pe mureşeni la teatru de Valentine’s Day, astfel că în această seară, de la ora 19.00, în Sala Mare a Naţionalului va fi pus în scenă spectacolul „Clinica amanţilor” cu ocazia „Zilei îndrăgostiţilor... de teatru”.

Ineditul constă în faptul că două persoane vor putea intra la teatru pe baza unui singur bilet, astfel încât cuplurile de toate vârstele sunt aşteptate să urmărească una dintre cele mai interesante comedii jucată de trupa de actori „Liviu Rebreanu”.

„Clinica amanţilor” este o comedie de situaţie plină de haz şi fantezie care declanşază râsul autentic al spectatorilor. Rodica Baghiu o interpretează pe eroina principală, Harriett, o femeie singură, senzuală, care duce o viaţă duplicitară. Ea întreţine relaţii amoroase bazate pe bani cu doi domni Gordon (Dan Rădulescu) şi Alec (Nicolae Cristache), ambii căsătoriţi, dar care-i asigură o rentă suficientă. Cei doi nu ştiu unul de existenţa celuilalt. Lucrurile se complică atunci când Gordon îşi luxează piciorul  şi nu se poate deplasa, când cei doi se întâlnesc şi în scenă apar si soţiile care vin să-şi recupereze soţii. Un bilet la spectacolul de John Chapman şi Dave Freeman costă 15 lei.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite