Mureşenii pregătesc „Nunta noastră” la Teatrul Naţional

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi a debutat cea mai mare expoziţie de nunţi organizată în judeţul Mureş. „Nunta noastră”, evenimentul care îi adună împreună, timp de trei zile, pe toţi cei care oferă servicii în industria de nunţi, a ajuns la cea de-a patra ediţie.

Expoziţia „Nunta Noastră”, care va avea loc la Teatrul Naţional Târgu-Mureş, începând de azi şi până duminică, se adresează celor care se gândesc să îşi întemeieze o familie, părinţilor lor, naşilor dar şi tuturor celor care doresc să afle ce înseamnă o nuntă modernă, nunta mileniului 3. „Pentru că nunta este unul din cele mai importante evenimente din viaţa fiecăruia dintre noi, „Nunta Noastră” este cea mai mare expoziţie de nunţi din judeţul Mureş, nu doar un „târg de nunţi”, ci un eveniment special, presărat cu surprize, jocuri, concursuri, demonstraţii, muzică şi o tombolă a vizitatorului cu premii pentru viitorii insurăţei”, a precizat Dan Suciu, de la Staff Art, organizator al manifestării.

De la inelul de logodnă până la „DA”-ul rostit răspicat în faţa ofiţerului stării civile şi petrecerea de după, viitorii miri au o sarcină extrem de dificilă, şi anume aceea de a-şi organiza ca la carte cel mai important moment al vieţii.

Ce puteţi găsi la „Nunta noastră”

În cadrul expoziţiei de la Teatrul Naţional, aceştia vor putea să-şi rezolve toate problemele ce vin odată cu organizarea unei nunţi, precum găsirea modelului ideal pentru rochia de mireasă, asortarea costumului de mire, potrivirea verighetelor, pregătirea actelor necesare oficierii căsătoriei dar şi a invitaţiilor de nuntă, rezervarea restaurantului, alegerea buchetului cel mai spectaculos, a tortului cel mai delicios dar şi a designului potrivit personalităţii mirilor. La eveniment vor putea fi contractate case de modă, magazine de bijuterii, restaurante, laboratoare de cofetărie, florării şi firme de design, formaţii, DJ, fotografi, cameramani, organizatori de nunţi.

De azi şi până duminică, vor avea loc prezentări de modă, demonstraţii de coafură, manichiură şi machiaj, degustări de mâncăruri şi băuturi, plus nelipsitele lecţii de dans. „Nunta noastră” va fi deschisă publicului între orele 10.30 şi 18.30, intrarea fiind liberă.

Peste 200 de nunţi programate deja pe 2011

200 de cupluri din Târgu-Mureş şi-au programat deja căsătoriile în acest an, la Serviciul de Stare Civilă din cadrul Primăriei. Întrucât tinerii vor să fie siguri că în ziua nunţii îşi sincronizează ora căsătoriei de la Starea Civilă cu cea de la biserică şi cu petrecerea de la restaurant, aceştia şi-au programat data nunţii încă din primele zile ale anului. Pe parcursul anului trecut au fost oficiate 987 de căsătorii în oraşul nostru.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite