Mureșenii pot oferi informații pentru găsirea unor persoane dispărute

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lunka Istvan și Piroșca Mihaela au fost dați dispăruți
Lunka Istvan și Piroșca Mihaela au fost dați dispăruți

Inspectoratul Județean de Poliție Mureș necesită ajutorul localnicilor pentru găsirea mai multor persoane care au dispărut de la domiciuliu în urmă cu mai bine de o săptămână.

În urmă cu opt zile, în jurul orelor 16.00, Lunka Istvan, un bărbat în vârstă de 45 ani din comuna Acăţari, a plecat de acasă și nu s-a mai întors până în prezent. Semnalmente sale sunt: înălţime 1,65m, greutate 45 kg, ochi căprui, păr negru, constituţie atletică. La data dispariţiei, bărbatul era îmbrăcat cu o pereche de pantaloni de culoare albastră, o bluză cu mânecă scurtă de culoare gri cu negru, iar în picioare o pereche de adidaşi de culoare alb cu negru.

În seara de 11 august, în jurul orelor 20.00, Piroșca Mihaela în vârstă de 37 ani, a plecat de la domiciliul ei din Târgu-Mureș şi nu s-a mai întors până în prezent. Iată care sunt semnalmentele ei: înălţime 1,48m, greutate 46 kg, ochi căprui, păr vopsit negru, lung, faţă ovală. Cum era îmbrăcată femeia în momentul dispariției: tricou fără mâneci de culoare crem, o pereche de  pantaloni de culoare crem deschis, iar în picioare purta o pereche de şlapi.

Cine poate da relaţii în vederea depistării bărbatului dispărut, este rugat să anunţe Poliţia la telefoanele : 0265-202467 – Compartimentul Urmăriri, 0265-202.300-Ofiţerul de serviciu al I.P.J.Mureş sau cea mai apropiată unitate de poliţie.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite