Mureşenii pot deveni manageri prin programul eLearning

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şansă pentru şomeri şi studenţi
Şansă pentru şomeri şi studenţi

Înscrierile în program se fac online, pe www.ruralmanager.ro, iar data limită este 1 noiembrie. Programul presupune parcurgerea a 5 module de curs: Plan de afacere, Management Financiar, Management strategic, Management de proiect şi Iniţiere IT pentru afaceri.

Mureşenii care doresc să îşi îmbunătăţească palmaresul educaţional o pot face online, prin absolvirea programului de educaţie managerială Rural Manager. Programul e online, realizat pe platforma eLearning  şi este dedicat mureşenilor oameni de afaceri şi actualilor sau viitorilor întreprinzători din judeţ, preocupaţi de dobândirea de cunoştinţe antreprenoriale şi manageriale sau de iniţierea sau dezvoltarea propriei afaceri.

În plus, programul oferă şansa mureşenilor fără un loc de muncă sau studenţilor de a-şi creşte şansele găsirii unui serviciu într-un domeniu nou de activitate, cel de manager de ferme sau de societăţi comerciale. Printre beneficiile participarii la instruirea prin eLearning se numără utilizarea unor cursuri dinamice, interactive şi intuitive, posibilitatea autoevaluarii permanente , comoditate şi usurinţă în învăţare, posibilitatea personalizării învaţării.

Învăţaţi să creaţi un plan de afaceri

Programul presupune parcurgerea a 5 module de curs: Plan de afacere, Management Financiar, Management strategic, Management de proiect şi Iniţiere IT pentru afaceri. Modulele sunt structurate pe platforma eLearning în cadrul a 11 pachete de instruire, cuprinzând momente de învăţare şi teste online, cu peste 200 de ore de aprofundare, cursanţii având posibilitatea de a interacţiona prin intemediul forumului.


Conform celor de la Fundaţia Natională a Tinerilor Manageri, studiul în ritmul propriu al cursantului, fără instructor, reduce stresul cu peste 50%. Iar prin faptul că e un program online, accesarea cursului se poate face oricând şi de oriunde, prin interemediul internetului. „În vederea absolvirii Programului de instruire managerială şi consultanţă Rural-Manager, cursantul va promova testele online, aferente celor 5 discipline şi va realiza un proiect aplicativ pentru rezolvarea unei probleme întâmpinate în iniţierea sau dezvoltarea afacerii proprii. Diploma obţinută la absolvire are certificarea Fundaţiei Nationale a Tinerilor Manageri, SIVECO România, bfz gGmbH Germania şi a Asociaţiei Euro< 26”, ne-a declarat Răzvan Vlasiu, manager de proiect în cadrul FNTM.

Înscrieri online

Înscrierile se fac până în data de 1 noiembrie, prin completarea formularului din secţiunea „Înscriere” de pe site-ul www.ruralmanager.ro. Înscrierea în program costă 1.000 de lei, ce pot fi plătiţi în primele două luni de la începerea cursurilor. Vestea bună e că şomerii şi studenţii vor plăti doar 100 de lei pentru înscriere, pentru încurajarea participării persoanelor din aceste categorii sociale.

Mai multe informaţii puteţi primi pe email, de la: razvan.vlasiu@fntm.ro sau info@fntm.ro.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos: 

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite