Mureşenii pasionaţi de sport vor avea parte de fan-shopuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fanii vor putea cumpăra tricouri originale de joc
Fanii vor putea cumpăra tricouri originale de joc

Miile de localnici care iubesc baschetul sau fotbalul autohton vor putea să se îmbrace în culorile echipelor favorite. Cele mai importante cluburi sportive din Târgu-Mureş, Fotbal Club Municipal şi Baschet Club Mureş îşi vor deschide fan-shopuri după modelul marilor cluburi europene.

Târgu-Mureşul se poate mândri cu două dintre cele mai susţinute cluburi sportive din ţară. La baschet, BC Mureş atrage la fiecare meci din Sala Sporturilor o asistenţă formată din minim 2.000 de spectatori, majoritatea meciurilor jucându-se cu sala arhiplină.

În ceea ce priveşte fotbalul, promovarea în prima divizie a unui club mureşean după 18 ani, respectiv FC Municipal, a făcut ca microbiştii să umple stadionul Transil la fiecare meci disputat până în prezent în Liga 1. Cu o medie de 6.300 de spectatori pe meci şi un procentaj de ocupare a arenei de 79%, echipa mureşeană ocupă locul al patrulea într-un clasament al asistenţei la meciurile de pe teren propriu, fiind întrecută numai de echipe galonate precum Universitatea Craiova, Steaua şi Rapid.

Diriguitorii cluburilor mureşene au decis astfel să rotunjească veniturile acestora prin implementarea unor strategii de marketing ce vizează deschiderea de magazine specializate în comercializarea produselor oficiale, cu însemnele echipelor. Astfel, fanii celor de la BC Mureş şi ai FCM-ului vor avea parte în scurt timp de magazine dedicate lor.

BC Mureş Shop la Mall sau Sala Sporturilor

Iubitorii baschetului vor purta însemnele „Tigrilor” în decurs de câteva săptămâni. Înţelegerea dintre BC Mureş şi sponsorul tehnic Ancada prevede ca aceştia din urmă să producă şi să comercializeze produse oficiale pentru suporteri.

„Încă nu am stabilit cu exactitate locaţia în care va fi amenajat magazinul, cert e că acesta va fi inaugurat ori la Mureş Mall, ori la Sala Sporturilor. Joia viitoare va avea loc o întâlnire între reprezentanţii suporterilor şi cei de la Ancada în cadrul căreia se va discuta aria de produse care vor putea fi găsite la fan shop. În principiu, este vorba de tricouri de joc, echipamente de training, genţi, fulare şi alte articole de acest gen”, ne-a declarat Szalkay Jozsef, preşedintele BC Mureş.

FCM shop în maxim 10 zile

Cei de la FCM Târgu-Mureş îşi vor deschide magaiznul cu articole promoţionale în decurs de 7-10 zile, în centrul oraşului. „Vor fi comercializate articole diverse, de la tricouri originale şi replici, la mingi, fulare, eşarfe, steaguri, ceasuri sau chiar pixuri cu FCM. Preţurile vor fi accesibile tuturor”, ne-a declarat Vlad Podar, purtătorul de cuvânt al clubului mureşean.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite