Mureşenii îşi decorează casele sau birourile la Deco Design&Construct Expo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Evenimentul e organizat de Malio Company
Evenimentul e organizat de Malio Company

Astăzi şi mâine la Promenada Mall are loc cea de-a cincea ediţie a celei mai mari expoziţii care cuprinde produse noi şi soluţii pentru amenajarea sau renovarea caselor şi a spaţiului pentru birouri.

DecoDesign & Construct Expo 2010 reflectă tendinţa consumatorului către confort ambiental şi reprezintă un concept modern care reuşeşte să ofere soluţii complete pentru construcţia şi confortul casei sau al biroului. Liderii în design, construcţii, amenajări interioare şi dotări de ultimă generaţie din ţară, îşi dau întâlnire la Târgu-Mureş, pentru a stabili tendinţele anului 2011. Mureşenii vor găsi la Promenada soluţii inteligente în materie de mobilier şi decoraţiuni interioare, electrice şi electrocasnice, soluţii de comunicare şi divertisment pentru casa modernă a anului 2011", ne-a declarat Alina Macavei, manager de proiect în cadrul Malio Company, organizatoarea evenimentului .

Cei care vor trece pragul expoziţiei pot alege articole de mobilier pentru case, apartamente şi birouri, finisaje interioare şi exterioare, obiecte sanitare, ferestre de termopan şi soluţii profesionale pentru pază.

Putem vorbi despre o schimbare de atitudine a clienţilor, tipică acestei crize. Oamenii preferă să plătească mai mult pentru un articol care are o durabilitate mai mare, deci o investiţie pe termen lung înaintea uneia pe terem scurt” , ne-a declarat Christian Paul Trifan, de la compania Hoco, una din marile compani prezente la eveniment.

În plus, specialiştii în domeniul amenajărilor de interior-exterior le vor oferi sfaturi mureşenilor. Organizatorii estimează în jur de 30.000 de vizitatori la Deco Expo Design&Construct Expo, iar mâine va avea loc o „Tombolă a vizitatorului”, de la ora 13.00. Intrarea la expoziţie este gratuită, aceasta putând fi vizitată între orele 9.00 şi 21.00.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite