Mureşenii învaţă să fie experţi în servicii turistice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Universitatea „Dimitrie Cantemir” din Târgu-Mureş a început implementarea proiectului european POSDRU/80/2.3/S/59744, cu titlul “Centrul de formare profesională continuă în turism şi servicii”.

Astfel, în următorii doi ani, specialiştii din cadrul universităţii mureşene vor elabora nouă programe de calificare profesională în turism şi servicii, precum şi testarea psihologică şi consilierea în carieră a cursanţilor. Proiectul educaţional se adresează persoanelor din judeţul Mureş şi din zona urbană a judeţului Bistriţa-Năsăud, iar cursurile sunt gratuite.

Pentru ce posturi se pregătesc cursanţii

Programul de pregătire a studenţilor este disponibil oricărui student din ţară, indiferent dacă este student la „Dimitrie Cantemir” sau nu. Sesiunile de studiu destinate calificării lucrătorilor din turism sunt cele pentru posturile de tehnician în turism, agent de turism (ghid turistic), tehnician în hotelărie, administrator de pensiune turistică şi lucrător hotelier. Înscrierile în program se fac la etajul al treilea al sediului Universităţii „Dimitrie Cantemir”, pe baza unei copii după actul de identitate şi a unui act doveditor al faptului că viitorul stagiar este student.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite