Mureșenii de toate vârstele sunt așteptați la Crosul Pompierilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Crosul va începe de la ora 9.00, în centrul orașului
Crosul va începe de la ora 9.00, în centrul orașului

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş organizează duminică, în centrul orașului,, competiţia sportivă de masă intitulată „Crosul Pompierilor”.

Crosul se află la prima ediție, făcând parte din manifestările prilejuite de Ziua Naţională a Pompierilor, care se sărbătoreşte în fiecare an în data de 13 septembrie, în amintirea eroismului dovedit în bătălia din Dealu Spirii de către înaintaşii pompierilor, în urmă cu 164 de ani.

Evenimentul se va desfăşura începând cu ora 09.00. La Crosul Pompierilor pot participa toţi mureșenii iubitori de sport şi care vor să sărbătorească, în acest mod, Ziua Pompierilor. Înscrierile se fac în aceeaşi zi, începând cu ora 08.00.

Startul se va da în Piaţa Victoriei, concurenţii urmând să alerge în jurul parcului din centrul municipiului. Pentru ca întrecerea să se desfăşoare în bune condiţii, circulaţia va fi închisă autovehiculelor. Participanţii vor alerga pe două categorii de vârstă, sub 12 ani şi peste 12 ani, diferenţiat pentru bărbaţi şi femei. Câştigătorii vor primi diplome şi medalii, iar participanţii la cros vor primi tricouri din partea reprezentanților ISU Horea.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite