Mureşenii sărbătoresc Dragobetele pe gheaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tinerii care vor să se distreze de Dragobete sunt aşteptaţi joi 24 februarie la patinoarul din centrul oraşului, unde organizaţia Studcard le-a pregătit numeroase surprize.

Evenimentul va debuta la ora 18.00  pe patinoarul din Piaţa Teatrului. „Vom organiza concursuri individuale de patinaj artistic, dar un concurs de echipă-trenuleţul. De asemenea, va fi şi un concurs de dans cu un balon şi o probă de îndemânare pentru perechile de îndrăgostiţi. Înscrierile se fac la faţa locului”, a precizat Oana Moldovan, preşedintele Studcard Târgu-Mureş.

Premii subtanţiale

Cei care vor participa la concursuri au şansa să câştige numeroase premii, printre care intrări gratuite la Poll Party-ul organizat vineri la Aqua Rock Spa, intrări la patinoar, puzzle-uri personalizate, vouchere la un saloan de înfrumuseţare, la un centru de copiat documente, dar şi în clubul Jazz&Blues, precum şi premii constând în articole sportive.„Intrarea publicului la patinoar este liberă, iar posesorii de Studcard îşi pot închiria patinele doar cu 6 lei”, a mai precizat Oana Moldovan.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite