Târgu-Mureş: Mureşenii interesaţi de încălţămintea pentru slăbit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Mureş: Mureşenii interesaţi de încălţămintea pentru slăbit
Târgu-Mureş: Mureşenii interesaţi de încălţămintea pentru slăbit

Încălţămintea fiziologică are o talpă specială cu patru straturi care menţine musculatura în tonus, iar persoana încălţată slăbeşte

Mureşenii au la dispoziţie o metodă inedită pentru a slăbi, folosind un anumit tip de încălţăminte fiziologică MBT. Această încălţăminte creată special de cercetătorii elveţieni menţine muscultatura corpului într-o permanentă activitate şi astfel, persoanele care se încalţă cu acest tip de pantofi, pot slăbi chiar şi atunci când merg la o simplă plimbare prin oraş.

1000 de calorii pierdute pe zi


O persoană încălţată cu această încălţăminte fiziologică consumă cu circa 1.000 de calorii mai mult decât o personă ce poartă pantofi obişnuiţi. Consumul de calorii se datorează talpei speciale pe care o are această încălţăminte fiziologică.

„Talpa are patru starturi, care asigură distribuţia egală a greutăţii corporale. Unul dintre straturi, numit „Senzor Masai”, absoarbe şocul la fiecare pas, dar crează şi o instabilitate care, în mod inconştient, îl determină pe cel care poartă încălţămintea să-şi păstreze echilibrul, ceea ce tonifică musculatura gambei, a feselor, muscultatura abdominală, dar şi acei muşchi care, datorită încălţămintei obişnuite nu mai sunt solicitaţi”, a spus dr. Gáspárik Andrea, director marketing MBT România.

Mureşenii s-au arătat interesaţi de pantofii MBT. „Îi port mereu, cealaltă mi se pare caraghioasă deja”, a spus Alexandru Mădăraş, medic.
 

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite