Târgu-Mureş: Mureşenii sunt aşteptaţi în număr mare la „Get Out!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Mureş: Mureşenii sunt aşteptaţi în număr mare la „Get Out!”
Târgu-Mureş: Mureşenii sunt aşteptaţi în număr mare la „Get Out!”

Sute de fani ai muzicii electro sunt aşteptaţi de mâine la Sânişor. Pe lângă muzica de cea mai bună calitate, spectatorii vor avea parte de sport într-un mediu natural unic.

Festivalul de muzică electronică „Get Out” va reuni pe scena de la Kasano Ranch din Sânişor(n.r. la 10 kilometri de Târgu-Mureş) DJ din România şi Ungaria, începând de vineri şi până duminică dimineaţă. Festivalul, aflat la prima ediţie, este totodată primul eveniment de o asemenea anvergură şi cu muzică 100% electro din judeţul nostru.


Pregătirile pentru buna desfăşurare a evenimentului sunt în toi. Organizatorii au montat scena pe care vor mixa cei mai în vogă artişti ai platanelor din România, precum şi din Ungaria. Porţile fermei de cai unde se va desfăşura evenimentul vor fi deschise fanilor muzicii electro mâine, începând cu ora 16.00.


Muzică şi sport în aer liber


Locaţia pentru „Get Out!” a fost selectată special de către organizatorii evenimentului astfel încât să le ofere mureşenilor şansa unui weekend petrecut în aer liber cu posibilitate de campare, pe ritmurile muzicii drum & bass. Pe timpul zilei, spectatorii se vor putea înscrie la concursuri de fotbal de masă, water-slide sau badminton. În plus, fiind vorba de o fermă de cai, plimbările cu trăsura sau călăritul vor fi la dispoziţia tuturor. În plus, camparea cu cortul va fi 100% gratuită, iar spaţiul de campare va fi păzit non stop de o firmă specializată.


Bilete ieftine

Fiind prima ediţie a festivalului, organizatorii festivalului au stabilit preţuri ieftine la biletele pentru ambele zile încărcate cu muzică electronică. Cei care îşi propun să se distreze o singură zi la „Get Out” vor plăti 30 de lei, în timp ce un bilet pentru ambele zile de festival va costa 50 de lei.

„Aşteptăm un număr cât mai mare de pasionaţi ai muzicii electronice din toată ţara, nu numai din Mureş. Practic, ne-am ocupat de tot astfel încât publicul să se distreze cât mai mult”, ne-a declarat Janosi Zsolt, organizator al „Get Out!”. Biletele vor putea fi achiziţionate doar la intrarea de la Kasano Ranch din Sânişor. Acestea vor fi sub formă de brăţări care vor fi purtate pe toată durata festivalului sau a valabilităţii, în cazul celor pentru o singură zi.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite