Mureşencele sunt încurajate să-şi înceapă propria afacere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înscrierea în programul antreprenorial se poate face până pe 6 mai, la ora 16.30. Programul se derulează pe mai multe etape, la finalul cărora mureşencele înscrise vor şti ce au de făcut pentru a se lansa în lumea afacerilor.

Agenţia pentru Implementarea Proiectelor şi Programelor pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii (AIPPIMM) anunţă înscrierea în etapa a II - a din cadrul Programului naţional pentru dezvoltarea culturii antreprenoriale în rândul femeilor manager din sectorul IMM-urilor.

Pentru a se putea înscrie în acest program, doamnele şi domnişoarele din judeţul nostru trebuie să se înscrie completând formularul publicat pe site-ul www.aippimm.ro (sau direct pe linkul http://programenationale2011.aippimm.ro/). până vineri, 6 mai, la ora 16.30, urmând ca reprezentanţii instituţiei să trimită la Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri listele cu mureşencele înscrise pentru participarea la cursurile antreprenoriale.

Înscrierea doamnelor la cursuri este gratuită şi le va permite acestora să înţeleagă mai bine modalităţile prin care pot iniţia o afacere proprie, prin care pot obţine fonduri guvernamentale sau europene şi, practic, cum pot deveni femei de afaceri. Este pentru a treia oară când aceste cursuri vor fi organizate în Mureş, astfel că suntem convinşi de interesul sporit al mureşencelor în ceea ce priveşte acest program”, ne-a declarat Torok Csaba, şeful oficiului mureşean al AIPPIMM. Pot beneficia de prevederile programului femeile care au cetăţenie română şi care îndeplinesc la data depunerii formularelor de înscriere, următoarele criterii de eligibilitate: au vârsta peste optsprezece ani; au cel puţin studii medii definitivate şi s-au înscris la activităţile prevăzute în program pe baza formularelor de înscriere.

Cum deveniţi „businesswomen”

Organizarea şi desfăşurarea cursurilor de pregătire antreprenorială în Târgu-Mureş va avea loc între 16 şi 19 iunie, adică pe durata a patru zile. Oraşul nostru a fost selectat alături de alte şapte localităţi importante din ţară, precum Timişoara, Constanţa, Iaşi sau Craiova. După etapa de studiu, urmează organizarea campaniilor de informare „Zilele Femeilor Întreprinzător”, având ca tematică asistenţa oferită de Uniunea Europeană IMM-urilor, competitivitatea acestora şi dezvoltarea culturii antreprenoriale, la o dată ce va fi comunicată ulterior.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:  

logo ads
Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite